ΔΙΑΜΟΝΗ VASSILIA

Καλωσήρθατε στο Vassilia on the beach Studios στα Λιβαδάκια της Σερίφου.

Το κατάλυμα βρίσκεται στα Λιβαδάκια, σε μια τοποθεσία που συνδυάζει την διαμονή στο κέντρο του νησιού, αλλά παράλληλα προσφέρει την ησυχία, τη θαλπωρή και την χαλάρωση της νησιώτικης ατμόσφαιρας. Το κατάλυμά μας είναι ιδανικό για ζευγάρια, οικογένειες και παρέες που επιθυμούν να εξερευνήσουν τις ομορφιές της Σερίφου, να γνωρίσουν τις ξεχωριστές παραλίες της, να ανακαλύψουν τα μοναδικά τοπία και να περιηγηθούν στους παραδοσιακούς οικισμούς της. Το κατάλυμα είναι αντιπροσωπευτικό της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, με κυρίαρχα τα χρώματα των Κυκλάδων, το μπλε και το λευκό, ενώ παράλληλα στα δωμάτια κυριαρχούν το ξύλο και η πέτρα. Στοιχεία που προσδίδουν μία βυζαντινή αύρα στην παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική των δωματίων.

Προσφέρουμε στους φιλοξενούμενούς μας όλες τις σύγχρονες και απαραίτητες παροχές, για άνετες και ξένοιαστες διακοπές. Πρόκειται για ένα οικοδόμημα παραδοσιακής κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής. Όλοι οι χώροι του, τόσο οι εσωτερικοί όσο και οι εξωτερικοί, θυμίζουν Κυκλάδες και αποπνέουν την παράδοση του νησιού. Η ησυχία και η ηρεμία που προσφέρεται στο κατάλυμά μας, συνδυάζεται από την πανέμορφη παραλία που βρίσκεται κυριολεκτικά μια ανάσα από το δωμάτιό σας, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το πρωινό τους, τον καφέ τους ή κάποιο μικρογεύμα στο εστιατόριο – μπαρ του καταλύματός μας.

Η αγάπη μας για την οικογενειακή επιχείρησή μας είναι φανερή από τον ζεστό και οικογενειακό τρόπο με τον οποίο φροντίζουμε τους φιλοξενούμενούς μας. Από το 1993 που ξεκίνησε τη λειτουργία του το Vassileia on the Beach, η επιχείρηση περνά από γενιά σε γενιά. Με την πολυετή μας εμπειρία στον τομέα της διαμονής γνωρίζουμε τους κατάλληλους τρόπους που θα κάνουν τον κάθε φιλοξενούμενο να αισθανθεί άνετα, οικεία, να γεμίσει υπέροχες, αξέχαστες εμπειρίες, να γνωρίσει και να αγαπήσει το όμορφο νησί της Σερίφου.

Τα δωμάτιά μας έχουν το καθένα διαφορετική διακόσμηση. Διατηρώντας το κυκλαδίτικο στυλ, το καθένα έχει προστεθεί μία διαφορετική νότα.